Zijn de slaapproblemen eindelijk opgelost in Utopia 2?

Zijn de slaapproblemen eindelijk opgelost in Utopia 2?

De slaapplekken blijven de gemoederen bezighouden in Utopia 2. Gisteren hadden Alexandra, Jordie en Adriaan er een gesprek over. Vandaag heeft Jordie er weer een gesprek over met Shelley. Mariska heeft twee nachtjes proef geslapen in de tent en die vindt het prima om in de tent te blijven slapen. Dat betekent dat er een plek vrijkomt in het witte huisje, dit opent de weg om een heleboel te verschuiven om van bijna iedereen de slaapproblemen op te lossen. Er blijft alleen één probleem liggen dan, de slaapplek van Hiske. Hiske komt bij het tweetal. Na een ingewikkeld gesprek komen ze tot een oplossing waarbij het bed van Hiske, het bed van Hiske blijft. Heeft nu iedereen een goede nachtrust en zijn de slaapproblemen eindelijk opgelost?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *