Mylène heeft goed nieuws voor Mariska ze krijgt post!

Mylène heeft goed nieuws voor Mariska ze krijgt post!

Mylène loopt over het Utopia 2 terrein richting de brievenbus. Wanneer ze de brievenbus opent treft ze stapel brieven voor Mariska. De bewoners kijken aandachtig naar Mylène en vragen voor wie er allemaal post is binnengekomen. Mariska laat Mylène vrolijk weten. Zodra Mylène is aangekomen bij de grote tafel buiten, waar alle bewoners inclusief Mariska zitten, overhandigt ze de brieven. Veel plezier zegt Adriaan tegen Mariska. Mariska lacht en gaat snel met haar post naar de silo. Adriaan volgt haar. Moet je kijken wat er staat zegt ze tegen Adriaan. Adriaan lacht. Ze lezen uit de brief hardop voor, het lijkt soms een kindercamping daar. De twee kijken elkaar aan en begrijpen precies over wie het thuisfront het heeft. Mariska bladert verder en ziet ook foto’s. Ze besluit om de post verder alleen te lezen in haar huisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *