Dylan zit er helemaal doorheen en lucht zijn hart bij Andrea

Dylan zit er helemaal doorheen en lucht zijn hart bij Andrea

Dylan wordt er een beetje moe van. Hij is het een beetje zat dat Jessie constant naar hem toe komt om hulp aan te bieden en de pogingen om te motiveren. Als ik er zin in heb, ga ik het doen. Als ik er geen zin in heb, ga ik het niet doen stort Dylan zijn hart bij Andrea uit. En geeft ook toe dat zijn houding sinds zijn binnenkomst is veranderd. Toen ik hier net kwam samen met Kay, was het van oké, we gaan geld verdienen legt hij uit. Nu is het anders. Al verdien ik twee tientjes per week, vind ik het prima voegt hij eraan toe. Hij zit er eventjes doorheen, Andrea probeert hem te troosten. Je gaat hier zeker nog een leuke tijd hebben benadrukt hij. Zal Dylan weer uit dit dipje kunnen komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *