Billy besluit te stoppen met daten

Billy besluit te stoppen met daten

Billy heeft een oproep geplaatst, ze wil graag dat mannen zich melden om met haar te daten in Utopia. Deze dates zal ze analyseren met een seksuoloog om zo de ideale man te vinden. Vandaag heeft ze een eerste reactie gehad.

Terwijl Demi en Fay achter de computer zitten zien ze een mailtje bestemd voor Billy. Ze roepen haar erbij die enthousiast aan komt rennen. Billy opent de e-mail en ziet al snel dat het gaat om haar mogelijke eerste date. Hoewel de andere bewoners allemaal enthousiast reageren, is Billy toch niet van plan om de jongen uit te nodigen. Ze voelt geen aantrekkingskracht laat ze weten en besluit daarom een vriendelijke afwijzing terug te sturen. Tot groot ongenoegen van de andere rest van de groep. Zij begrijpen niet waarom Billy niet ingaat op het aanbod. Billy legt haar mede bewoners uit dat ze niet voor de eerste de beste zal kiezen en het haar eigen beslissing is. Uiteindelijk besluit ze om de oproep helemaal uit de courant te halen, aangezien ze zich toch niet goed voelt bij de hele situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Andre at 23:51

    Billy neem afstand van jessi ga verder met je eigen leven je verdient beter dan jessi ga er voor maak er wat moois van groet andre

  2. Stella vd glas at 20:38

    Wat doet billie in/op het huis van Jessie ga weg daar. Begrijp die vrouw niet meer. Jessue ook niet meer. Geeft dus nu dubbele signalen af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *