Bewoners drinken tegen de afspraak in tijdens Dance with me

Bewoners drinken tegen de afspraak in tijdens Dance with me

Het dansevenement Dance With Me georganiseerd door Kevin is inmiddels begonnen!

De hele dag was Kevin al aan het repeteren met de mede bewoners. De DJ Booth set staat klaar en de hele loods is verbouwd. De bewoners hebben zich op gemaakt en de mooiste kleren aangetrokken. De groep heeft er zin in. Nu hopen dat het evenement winst draait! Inmiddels is het eerste probleem al een feit. Jessie heeft namelijk een ontdekking gedaan. En loopt naar Billy om zijn beklag hierover te doen. Jessie heeft namelijk gezien dat ondanks alle afspraken Fay toch alcohol aan het nuttigen was een kwartier voor het evenement. Ik wacht tot morgen of iemand anders er iets van zegt en anders geef ik ze morgen de volle laag voegt hij eraan toe. Billy antwoordt ook wel het woord te willen nemen hierin. Ook zij vindt het niet kunnen. Zeker na de gemaakte afspraken. Wat zou jij doen als een werknemer dronken op werk verschijnt? Naar huis sturen toch? gaat Jessie verder. Billy geeft toe dat het inderdaad niet normaal is. en benadrukt dat Fay niet de enige is. Maar dat ze ook Romy en Demi een wijntje heeft zien drinken tijdens het avondeten een half uur voor het evenement. Nu breekt echt mijn klomp zegt Jessie waarna hij boos wegloopt. Hij mompelt in zichzelf, ik ben blij dat ik niet meer drink. En trekt zich terug in de Penthouse waar Chipp en Billy hem wat later weer komen opzoeken. Heb jij gedronken vandaag Chipp vraagt Jessie op de man af. Chipp ontkent dit en is direct benieuwd wie wel. Als hij hoort dat het om de tweeling en Romy gaat geeft hij toe dat hij hen met Billy heeft gezien. Billy heeft niets gedronken maar geeft toe dat ze er vanmiddag niets over heeft gezegd. Ik vind het wel een verschil of je nu enkele minuten voor een evenement drinkt of de middag ervoor een wijntje pakt in het zonnetje voegt ze eraan toe. Als je om 15:00 uur moet werken ga je toch ook niet om 10:00 uur drinken vraagt Jessie haar. Billy geeft toe dat dit inderdaad niet klopt maar dat ze er wel een degelijk verschil in ziet. Vervolgens loopt ze de Penthouse uit. Chipp en Jessie blijven achter en Jessie moet nog even zijn frustratie uiten richting de nieuweling. Het is echt een schande. We worden zo te kakken gezet door de nieuwelingen hier roept hij terwijl ook hij de Penthouse verlaat. Laten we hopen dat de rest van de avond goed verloopt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ria Fiole at 21:47

  Het gaat over de afspraken ,dat er niet gedronken word met een evenement.Dat is 2 dagen terug al gezegd,want ze pikken maar drank van de bv en dat is niet de bedoeling.En wat Jessie zeg,die jongen heeft helemaal gelijk.

 2. ikkem at 20:51

  Hij is van de verslaving af, het is niet zo maar niks, hij drink niet meer en mag dan wel anderen hun drank fouten corrigeren vind ik. 🙂
  Waarvoor is nodig ’s ochtends alcohol te nuttigen? Het is toch niet normaal om 10:00 ’s ochtends wijn te drinken en dan nog in de zon.

 3. marjan at 20:50

  Jessie heeft toch gelijk, je hoort zelf niet tedrinken als je iets organiserd dat doe je later maar als iedereen weg is.Een goeie horeca ondernemer drinkt ook niet

 4. Else at 19:47

  Niemand zou mogen drinken, klopt. Maar Jessie is zelf pas enkele maanden van de drank af, dus hij hoeft nu niet zo hoog van de toren te blazen.
  En Billy heeft zelf ook steeds drinken gesmokkeld en gedronken te pas en te onpas.

  En Jessies voorbeeld van als je om 15.00u. moet werken ga je ook om 19.00u. niet drinken, loopt helemaal mank. Dat is 5 uur van te voren, én ’s morgensvroeg.
  En het ging nu om een kwartier voor het evenement, of ’s middags een wijntje.
  Streng in de leer voor een ander, maar zelf?!!
  En Billy uiteraard probeert weer naast Jessie te staan, zij wil immers vriendjes zijn met hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *