Romy, Demi en Fay voelen dat er een discussie over drank aankomt

Romy, Demi en Fay voelen dat er een discussie over drank aankomt

Afgelopen avond was Dance With Me. Het verliep gezellig maar ondanks dat hielden niet alle bewoners zich aan de afspraak. Er werd drank gedronken. En de dames die dat deden voelen dat er een discussie aan zit te komen over het drankgebruik.

Romy, Demi en Fay besluiten afgelopen avond zich even buiten terug te trekken om de avond na te bespreken. Demi en Fay zijn nieuwsgierig of Romy de remix heeft gehoord die naar hun idee door Bas, Billy en Jacco is gemaakt. Drunk uit de BV! was volgens de Demi en Fay duidelijk te horen richting Kevin vanavond. Oh, daarom was hij zo aan het improviseren reageert Romy direct. De tweeling vertelr haar te fluisteren. Romy merkte al op dat Kevin direct wat chagrijnig keek. Hij leek ineens zo cranky voegt ze eraan toe. Demi en Fay denken ook dat dit de reden moet zijn. En voelen dat er een gesprek zit aan te komen. Fay verteld dat ze regelmatig bij de bewoners is gaan staan om te kijken of ze haar erop zouden aanspreken. Ze weet namelijk heel goed dat Demi, Romy en zij net als Kevin gedronken hebben. Maar vanavond hield iedereen wijs de monden dicht. Demi zegt ook dat ze Billy en Jessie eerder vandaag gehoord heeft. Dat ze hen heeft horen zeggen dat ze vanavond gingen afwachten maar morgen een confrontatie zouden aangaan. Ze denkt dat het te maken heeft met het drankgebruik. Laat maar komen  Romy grinnikt. Het grappige is dat ze dit allemaal al een keer gedaan hebben voegt ze eraan toe. Zal vadaag dit bewuste gesprek plaasvinden? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *