Een zonnige samenvatting van deze avond in Utopia

Een zonnige samenvatting van deze avond in Utopia

Het is vandaag zondag en dat betekent dat de bewoners in Utopia genieten van hun weekend, dat het zonnetje lekker schijnt maakt deze dag nog beter. Romy, Demi, Fay en Billy zijn al de hele dag aan het bakken in de zon. Rond 17:00 uur zijn het Demi en Fay die nog op de trampoline van de laatste zonnestralen van de dag aan het genieten zijn. Fay weet niet dat Chipp ondertussen druk bezig is met de voorbereidingen voor de date van vanavond. Ook Jessie en Billy zijn bij deze voorbereidingen betrokken.

Karin, Jacco en Kevin genieten ondertussen ook van het zonnetje maar rond 15:00 uur staan de twee al in de keuken, druk met de voorbereidingen voor de eters van Karin & Co. Jessie is zijn dag begonnen in de gym en loopt de rest van de dag een beetje heen en weer in de loods en helpt Chipp met de voorbereidingen van de date. Beau maakt hier en daar wat schoon maar geniet daarnaast ook van haar vrije dag met Bas. Ook Cemal en René hebben een rustige zondag. Je bent weer helemaal op de hoogte, wat zal er de rest van de avond nog gebeuren? We houden het in de gaten voor je en komen er nog op terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 12:06

    Langs iedereen gaan om wat vals bezorgd te huilen en proberen wat zekerheid te winnen.
    In iedere geval niet dom, toch!? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *