Demi kruipt bij Bas in bed

Demi kruipt bij Bas in bed

Bas heeft eerder al eens aangegeven dat hij graag de nacht door zou willen brengen met Demi. Afgelopen avond is zijn “wens” uitgekomen en is dat dan ook gebeurd. Of nou ja een soort van.  Terwijl Fay nog aan het genieten is van haar date met Chipp is het buiten al donker geworden. Bas vindt het daarom tijd om naar zijn caravan te gaan, waar Demi al gauw achter hem aankomt. Bas leest zijn loge heel romantisch voor uit een boek. Hierna kletsen de twee nog even over van alles en nog wat en de twee lijken het goed naar hun zin te hebben. Demi laat een paar keer vallen dat ze wel naar haar eigen bed gaat en uiteindelijk gebeurd dat ook. Iets minder lang dan dat Bas gehoopt had. Hoeft Beau ook niets te vrezen en kan ze met een gerust hart gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *