René verklaart de liefde aan Demi

René verklaart de liefde aan Demi

Nog even terug naar afgelopen nacht. Er is namelijk iets gebeurd wat toch wel belangrijk is om te vermelden. Het gaat namelijk om de liefde. Demi heeft namelijk een liefdesverklaring gehad uit een ietwat onverwachtse hoek.

Demi kwam René namelijk tegen net voor ze naar bed wilde gaan. De twee hielden een gezellig praatje tot René over iets anders begint. Hij laat namelijk voorzichtig aan Demi weten dat zij meer met hem doet dan de andere bewoners. En hij weet niet zo goed wat hij met deze gevoelens aan moet. Het valt even stil en Demi is duidelijk overrompeld door wat René haar zojuist verteld heeft. Ze vindt het fijn dat zij en René het goed met elkaar kunnen vinden maar ziet hem gewoon als een goede vriend.René antwoordt dat hij dat weet en legt uit dat zijn gevoelens ook niet zo extreem zijn. Je hebt gewoon een speciaal plekje in mijn hart voegt hij eraan toe. Demi begrijpt het en voelt zich vereerd. Nadat de twee een tijdje hebben doorgekletst, besluiten ze te gaan slapen. En geven elkaar een boks en vervolgen allebei de route naar hun eigen slaapplek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 72    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:24

    Hormonen en eenzaamheid.
    In een klooster worden mensen ook verliefd op elkaar.
    De gelegenheid schept….de rest in dit geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *