Demi en Fay ontvangen het FHM500 magazine waar ze zelf in staan

Demi en Fay ontvangen het FHM500 magazine waar ze zelf in staan

Demi en Fay staan in de top 500 van de FHM lijst van de 500 knapste vrouwen van Nederland. De twee staan op plek 224 en 225. Zojuist hebben de dames leuke post van de FHM gehad. Jeroen ontdekte dat in de brievenbus. Hij overhandigt de twee dan ook hun post en hoort het gegil van de twee aan. Hij had het al een beetje verwacht. Het blijkt het om  het FHM500 magazine te zijn, waar Demi en Fay dus in te zien zijn. Gretig nemen ze het magazine door en beginnen ze onmiddellijk met bladeren. De tweeling vindt uiteindelijk hun eigen foto en zijn door het dolle heen en al snel verzamelen de andere bewoners zich om hun heen om ook een kijkje te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *