Ex Utopiaan Robin is in verwachting van Huub van Ballegooy

Ex Utopiaan Robin is in verwachting van Huub van Ballegooy

Wat nieuws uit de buitenwereld, we kennen allemaal Robin nog wel. De playmate die uiteindelijk met Huub van Ballegooy trouwde. Huub is (of was) eindredacteur van het programma Utopia. De twee hebben het erg leuk met elkaar en volgens show.nl is Robin zelfs in verwachting! Huub laat op zijn Instagram weten dolgelukkig te zijn. Nummer drie is onderweg. Ook Robin laat het trots in een status zien.

Verder heeft Gabriëlle weer een berichtje geplaatst op haar blog. Ze heeft het over haar dieet waar ze nog altijd mee bezig is. Overigens is het de laatste keer dat ze erover schrijft. Ze gaat ermee stoppen. Ze vindt het wel goed zo. Britt is ook hard aan het werk geweest dit weekend. Ze bracht Tom Dumoulin een lekker biertje. En Ramona was helemaal in haar nopjes omdat ze voor het eerst in lange tijd in een bikini stond. Wat vindt jij van het resultaat? Oh en Ruud was weer bij Bender, je bent weer helemaal op de hoogte!

 


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 117    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 00:07

    Vast een Surinaamse bikini;). Maar ze had beter een mooi zwart badpak of zo’n tankinie het dat geloof ik aan kunnen doen

  2. Else at 14:27

    Robin? geen herinnering meer bij. Net als veel liedjes die tegenwoordig niet blijven hangen…maken te weinig indruk…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *