Bas en Jessie willen een pensioen regelen voor Karin

Bas en Jessie willen een pensioen regelen voor Karin

De presentatie die Bas gisteren gaf over een nieuwe structuur heeft bij veel bewoners wat losgemaakt. Zo ook bij Karin, die boos liet weten het helemaal niets te vinden. Jessie heeft daarover nagedacht en heeft misschien een mogelijke oplossing bedacht. Hierbij wil hij wel wat hulp van Bas. Buiten legt Jessie uit aan wat voor oplossing hij denkt.

Karin heeft haar leven lang hard gewerkt en dan kom je een keer op een leeftijd, dat je het eigenlijk wel verdient om met pensioen te gaan begint Jessie zijn verhaal. Bas begrijpt welke kant zijn mede bewoner op wil en de twee praten verder over dit idee. Ze proberen te bedenken hoe ze het pensioen van Karin zouden kunnen invullen. Een pensioenuitkering, elke week een dag vrij, mantelzorg en seniorenkorting, de twee bedenken van alles wat bij deze oplossing zou kunnen passen. Bas stelt voor om een aanvullend bedrag per maand uit te keren bovenop haar salaris, zodat ze elke maand minstens 200 euro krijgt. De mannen spreken uiteindelijk af om het plan eerst helemaal uit te werken en daarna aan Karin voor te leggen. Het lijkt hun uiterst belangrijk dat Karin niet het gevoel krijgt dat de bewoners van haar af willen maar dat ze weet dat de groep haar dit gunnen en vinden dat ze een pensioen verdient. Wat denk jij wat Karin van dit idee vindt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Else at 18:47

  Ik denk dat ze het wel leuk vindt, als het goed gebracht wordt.

  Maar…als ze geld krijg, moet ze dat buiten Utopia ws. terug betalen, als ze hier teveel door ”binnen krijgt.”
  Zou ze een dag vrij per week oid. niet leuker vinden..?

 2. Yvonne at 15:27

  Leuk bedacht, tis tenslotte ook zo zwaar daar in utopia!!!! Maar even zonder dolle!!!! Soort pensioen???? Is Karin al de 67 gepasseerd dan?

 3. anneke at 14:57

  Ze heeft er niks mee met geld, dat zegt ze vaak.
  Dit is om haar wel weg te krijgen, Jessie zeurt over geld en gaat haar nu geen extra geld geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *