Karin is super blij met het pensioen idee

Karin is super blij met het pensioen idee

Jessie en Bas kwamen met het idee om Karin pensioen aan te bieden. Inmiddels hebben de twee hun plan uitgewerkt en besluiten het met Karin te overleggen.

Buiten op het terras vond het gesprek plaats. Jessie neemt het woord en vertelt aan Karin dat iedereen weet dat ze hard gewerkt heeft in haar leven en veel heeft gedaan voor anderen. In Utopia is ben je op dezelfde voet verder gegaan, want ook hier weet iedereen dat we op je kunnen bouwen. Dus dachten we het wordt nu tijd om iets terug te doen voegt hij eraan toe. Bas neemt het woord over en zegt dat daarom de pensioenleeftijd in Utopia vanaf nu op 60 jaar wordt gezet. Er verschijnt een stralende lach op het gezicht van Karin, die begrijpt wat de heren willen voorstellen. Jessie somt vervolgens het lijstje op wat bij het pensioen zit in begrepen. Zo zal ze recht krijgen op catering tijdens haar bezoek, vrij krijgen op alle evenementen behalve de markten, financiële zekerheid van 250 euro, een personal trainer, personal styling en visagie van Billy, een massage van René, een picknick in Vogelvillage met Bas, een dagje sauna in de kas en gratis reparaties in huis van Jeroen en gratis taxiritjes. Wat vind je ervan Karin vraagt Jeroen nieuwsgierig die het gesprek opvangt. Ik sta perplex antwoordt Karin verbaasd. Ze is duidelijk blij met het voorstel en lachend laat ze weten dat ze het een leuk idee vindt. Ze vindt het fijn om dit te horen op deze dag en bedankt de twee mannen met een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:18

    Sympathiek voorstel! Er kan nog wat aan geschaafd worden hoop ik, bv. de styling van een persoon naar keuze door Karin zelf. En 250 euro per maand stond hier eerder, nu staat daar geen termijn bij, maar ik neem aan nog steeds per maand dus.
    Goed idee!

  2. ikkem at 18:24

    Goed bedacht jessie, zo verklein je straks de kans om veel stemmen te krijgen. 🙂
    Sommigen gaan zeggen, kijk hij doet wat voor een ander, uit eigen belang dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *