Bas presenteert het nieuwe thema voor de aankomende ronde van de Utopia spelen

Bas presenteert het nieuwe thema voor de aankomende ronde van de Utopia spelen

Het is dinsdag en dat betekent dat Bas het nieuwe thema van de aankomende Utopia Spelen aan gaat kondigen. Nadat hij de bewoners bij elkaar heeft verzameld neemt hij ze mee naar buiten. Cemal heeft zich al voor het thema omgekleed en heeft slechts een zwembroekje aan. De tweede ronde van de Utopia Spelen zal een Miss of Mister Fitness wedstrijd zijn begint Bas zijn verhaal. Deze wedstrijd bestaat uit vier onderdelen door banden lopen, trampolinespringen, gewichten verplaatsen en een pose aan het einde. Billy zal dit keer mede jurylid zijn. Het gaat niet om tijd of snelheid. Het gaat om power, sexyness, spieren, kortom: de U-factor legt Bas verder uit. Dan is het tijd voor Cemal om het circuit door te lopen als voorbeeld, terwijl hij luid wordt aangemoedigd door de bewoners. Zal het een spannende ronde worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *