Fay haalt verhaal bij René na zijn eerdere liefdesverklaring

Fay haalt verhaal bij René na zijn eerdere liefdesverklaring

René heeft de liefde verklaard aan Demi. Fay heeft dit inmiddels ook vernomen en besluit met hem het gesprek aan te gaan.

Terwijl René druk op de vide bezig is komt Fay even langs. Hee René, ik wil even met je praten begint ze het gesprek. De twee nemen plaats op het bed van Chipp en wachten tot de rest vertrokken is. Wat is er mis vraagt René. Fay zegt dat ze vernomen heeft dat hij gevoelens heeft voor Demi. Hoe zit dat precies?  Oh, hou op hoor reageert René. Kunnen we dit niet gewoon loslaten? Fay stelt hem direct gerust. Je moet je geen zorgen maken. Het enige wat ik wil is uit jou mond horen hoe het zit zodat jij je uit kan spreken. Je kan dit namelijk beter zelf vertellen dan alle andere verschillende verhalen legt ze verder uit. Ik ben nooit van plan geweest iets te doen met de gevoelens die ik had vertelt René dan. Je zusje is echt een enorm toffe vrouw. Jullie zijn beide een beetje gek en daar kan ik me erg in vinden. Maar ben oud en wijs genoeg om te weten wat ik voel en wat wel en niet kan voegt hij eraan toe. Wat bedoel je dan vraagt Fay die het niet helemaal begrijpt. Ik vind het namelijk een beetje gek geeft ze eerlijk toe. René probeert het nogmaals uit te leggen en vertelt haar dan dat hij wel bijzondere gevoelens heeft voor Demi. En dat hij dit niet voor zich kon houden toen ze elkaar buiten aantroffen een paar dagen geleden. Maar het zijn meer grote broer gevoelens. Ik ben gewoon onwijs fan van jullie. Dat weet je toch vraagt hij Fay. Dit stelt Fay wat meer gerust en ze schudden elkaar de hand. No hard feelings vraagt René nog even voor de zekerheid. Nee, zeker niet antwoordt Fay. Ik wilde het gewoon even van jou horen en zeker weten. Je bent ook mijn grote broer dan toch grapt ze. Natuurlijk! Als Chipp je ook maar één keer verkeerd behandeld is hij de mijne roept hij waarna de twee samen lachend hun dag vervolgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Diederik at 05:25

    Ik vind ze ook leuk die tweeling. Zeker hoe ze omgaan met dates. Dat is tenminste wel het goede voorbeeld voor kinderen.
    Niet eerst het bed induiken en daarna wel even zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *