Kevin heeft de “beaunis” gewonnen

Kevin heeft de “beaunis” gewonnen

Enige tijd geleden is de “beaunus” in het leven geroepen. Een bewoner die zich hard inzet krijgt een bonus van 150 euro. Afgelopen avond werd een nieuwe bonus uitgereikt, wie krijgt dit keer de “beaunus”?

Beau de bedenker van dit plan maakt dit bekend aan de groep. Ze verteld hen dat twee weken geleden het schoonmaakrooster in het leven is geroepen en dat ze inmiddels ook kennis hebben gemaakt met de “Beaunus”. Een blijk van waardering voor het juist uitvoeren van de schoonmaakklusjes en instelling binnen Utopia. Deze keer wil Beau de “Beaunus” uitreiken aan de persoon die zich het beste heeft ingezet volgens het schoonmaakrooster en die het meeste initiatief heeft getoond en zo min mogelijk sturing heeft nodig gehad. Fay mag vervolgens de ranglijst die op basis hiervan is gemaakt te presenteren. Fay verteld dat op de laatste plek Jeroen is geëindigd met slechts een 5,5 als cijfer. Het “Make Utopia Clean Again” team heeft er dit keer ook wat grapjes bij gemaakt. Jij bent de Bill Clinton van Utopia. Een paar misstappen. I did not clean the washok voegt ze eraan toe. De groep lacht en kan de grap wel waarderen, maar Jeroen zelf ziet weinig in de “Beaunus” en deze vorm van bewust maken. Misschien heb je moeite met het vinden van de schoonmaakspullen. Dus speciaal voor jou een eigen pakketje met je eigen naam erop zodat je deze nooit meer zal verliezen gaat Fay verder. Jacco eindigt met een 6,3 ook onderaan de ranglijst. Ze rekenen hem toch aan dat de Candyshop niet altijd even schoon is geweest. Dit ondanks dat hij hier niet meer verantwoordelijk voor wil zijn omdat andere het volgens hem vies maken. De grote winnaar van de “Beanus” is Kevin met een 9,6 als cijfer! De tegels van de schone badkamer zijn zo glimmend als je eigen hoofd. grapt Fay. Hij ontvangt van Beau de gouden schoonmaakmiddelen om zijn goede prestaties voort te zetten onder een luid applaus van de groep. De sfeer slaat helaas al snel weer om wanneer Jeroen de stickers van zijn ontvangen schoonmaakmiddelen aftrekt en Fay hier fel op in gaat. Aftrekken doe je maar in de bosjes roept ze. Jeroen die graag positief wilde blijven ondanks zijn slechte beoordeling snapt niet waar deze reactie voor nodig is. Waar slaat dat nou weer op vraagt hij teleurgesteld. En daarmee sluit de bijeenkomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:46

    Die opmerking van Fay . Wat doen de meiden die maken ook niet schoon ze lopen alleen maar mee met Beau mee om te kijken of het schoon genoeg is.
    En de wasmachine en droger schoon maken is dat niet voor de gene die de was draait
    En Jeroen zal het pispaaltje blijven

  2. Else at 16:41

    Waar slaat dat op..? Kevin zou de wijn al betalen van zijn zakgeld, ook zelfs van de anderen die mee gedronken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *