Cemal krijgt 150 euro bonus omdat hij zich het beste inzet

Cemal krijgt 150 euro bonus omdat hij zich het beste inzet

Beau en Jessie hebben besloten om een bewoner een bonus uit te reiken. De bewoners die zich het beste inzet krijgt een leuke bonus. Na het bedenken van het plan duurt het niet lang voordat ze tot actie over gaan.

Jessie en Beau besluiten de bewoners door middel van een puntensysteem te beoordelen. Maar Jessie heeft nog een voorstel voor Beau. Hoewel hij al lang in Utopia woont wil hij toch een andere bewoner bij het plan betrekken. Karin is volgens hem de aangewezen persoon. Zij heeft volgens hem genoeg mensenkennis en ervaren om op een eerlijke wijze punten te geven. Beau vindt dat een goede aanvulling en het drietal geeft vervolgens op vijf verschillende gebieden positiviteit, zelfontplooiing, teamplayer, toekomstgericht en ondernemend de bewoners een cijfer tussen de een en de tien. Uiteindelijk krijgt Cemal de meeste punten en het drietal vindt het een terechte winnaar. Cemal zal later op de dag verrast worden met een certificaat en de geldprijs van 150 euro.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. some things are not what they seem at 04:32

  Cemal is terechte nr 1.
  En vond fantastig dat king Bassie niet alleen teleurgesteld was met een laatste plaats, maar zich daarbij ook nog eens liet kennen door uitleg te vragen. Wat is tie toch zelfingenomen. Hij zal toch niet serieus geloven dat hij vanzelfsprekend populair word bevonden? Hij zou nog bijna beloningen geven in ruil voor stemmen.

  • twinkel at 17:27

   Ik had vorig jaar mijn enkel gebroken en mocht wegens een hoofd operatie die nog komen ging geen gips.
   Dus steunen op die voet was niet mogelijk! Ik heb ook veel in een rolstoel gezeten, tot ik gips kreeg. Beau mag ook niet op haar voet steunen tot ze gips krijgt, dus is die rolstoel een uitkomst. Maar af en toe vind ik haar wel een mietje, ze kan best op 2 krukken zelf naar de douche hoor!! Maar ja dan krijgt ze geen aandacht!!!

   • ikkem at 17:47

    Ik heb zeker een paar jaar met krukken gelopen in mijn leven.
    Ze heeft gips en het is maar een teen, dus ze kan wel met krukken lopen en oppervlakkig er op steunen.
    Betreft aandacht ben ik met je eens. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *