Jeroen raadt Chipp aan niet verliefd te worden in Utopia

Jeroen raadt Chipp aan niet verliefd te worden in Utopia

Terwijl Jeroen gitaar zit te spelen komt nieuweling Chipp even kletsen. Al snel gaat het over de liefde.

Chipp merkt op dat Jeroen het goed voor elkaar heeft. Je slaapt met Demi en Fay in één ruimte en er speelt iets tussen jou en Fay. Jeroen is hier op zijn beurt niet zo overtuigd van. Al heeft René dit ook al eens tegen mij gezegd voegt hij eraan toe. Ik denk wel dat jij hun typetje bent gaat Chipp verder. Jeroen twijfelt duidelijk of Chipp wel de waarheid spreekt. Maar Chipp lijkt onder de indruk van Jeroen en concludeert dat hij gewoon hard to get speelt. Terwijl Jeroen juist Chipp probeert te overtuigen dat de tweeling niets voor hem zijn. De meiden zijn veel te druk, en ik zou eerder op een rustige vrouw zoals Beau vallen. Dus je zou tegen mij zeggen moet je niet aan beginnen vraagt Chipp nieuwsgierig doelend op de tweeling. Jeroen raadt het de nieuweling inderdaad af om verliefd te worden in Utopia. Jessie, Billy, Cemal en Romy zijn volgens hem hét bewijs dat het gedoemd is om te mislukken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 15:58

    Jeroen vindt van zich zelf dat hij zeer aantrekkelijk/sexie is. De tweeling heeft al aangegeven niets in hem te zien en ook Beau heeft zich in die bewoordingen uitgelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *