Cemal ontvangt zijn “Beaunus”

Cemal ontvangt zijn “Beaunus”

De tandarts is in Utopia geweest. Ook de bewoners moeten regelmatig op controle. Er is niet veel over te schrijven op een opmerking van de tandarts na. Dat Billy haar mond intensief gebruikt…

Op naar het volgende nieuws. Zo heeft Cemal zijn bonus gehad. En daar hoorde natuurlijk een officieel moment bij. Daarom drukt Jessie op de zoemer om iedereen bij elkaar te roepen. Zodra iedereen er is neemt Beau het woord. Zij legt uit dat ze samen met Karin en Jessie de “Beaunus” in het leven heeft geroepen. De Beaunus is een prijs om een bewoner te belonen voor zijn of haar motivatie en zelfontplooiing. Er wordt op de criteria positiviteit, zelfontplooiing, teamplayer, toekomstgerichtheid en ondernemend gekeken. En de winnaar is… Cemal onthult Beau dan. Er wordt geapplaudisseerd en Cemal ontvangt het goede nieuws met een glimlach. Dit vind ik echt tof. Ja daar ben ik echt blij mee voegt hij eraan toe. Cemal wint niet alleen de eer, maar ook een geldbedrag van € 150,-, gefinancierd door Jessie. Kevin is als tweede geëindigd én Billy en René delen het brons. Maar ook de rest van de groep krijgt complimenten van Beau en ze hoopt dat de rest op deze positieve voet door kunnen gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *