Shownieuws wil een tegenprestatie van de bewoners uit Utopia

Shownieuws wil een tegenprestatie van de bewoners uit Utopia

Shownieuws wil wat dvd’s van Jacco hebben, hier schreven we eerder al over. Maar daar wil het programma wel een tegenprestatie voor. Dit hebben ze gemaild en Bas leest dit voor aan de groep.

“Beste Bas,
Bedankt voor jou telefoontje van vanmiddag. We hebben nog even over je verzoek nagedacht en wellicht dat we nog iets op onze website kunnen met de live presentatie van Jacco’s concert. Als jij een leuke vlog maakt van de presentatie en deze naar ons mailt dan kunnen we deze online plaatsen. Maar voor niets gaat de zon op dus we verwachten wel een tegenprestatie. We zouden namelijk ook graag een filmpje willen plaatsen waarin de vrouwelijke inwoners de mannelijke Utopianen beoordelen en vice versa. Is het een idee als jij Fay en Demi super scherpe interviewers vraagt die dan de mede inwoners gaan onderwerpen aan spannende vragen. We denken dat onze kijkers het leuk vinden om te horen wie de beste kusser is, de knapste is, de beste minnaar is, wie het snelst vreemdgaat et cetera. We horen uiteraard graag van je.”

Billy vindt het erg jammer ook Jeroen kijkt moeilijk. Maar Demi en Fay vinden het dan weer helemaal geweldig. Waarschijnlijk zal het vanavond gebeuren. Dan is namelijk de premiere van de live registratie van de dvd van Jacco in concert. Waar we uiteraard nog op terugkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:34

    Shownieuws is al even kinderachtig en ordinair bezig als velen in Utopia.
    ipv. helpen het programma te verheffen verlagen ze het. Zo gaat het ook achter de schermen kennelijk, je ziet waar hun belangstelling naar uit gaat en wat ze denken dat het publiek, de kijker, leuk vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *