Billy draait door in Utopia met vele streamlocks

Billy draait door in Utopia met vele streamlocks

Afgelopen avond werd de dvd van Jacco in concert bekeken in Utopia. De registratie van Jacco in concert is een feit. De bewoners keken dit gezamelijk in de woonkamer. Daarna werd er in opdracht van Shownieuws nog een vlog gemaakt. Fay en Demi moesten dit presenteren. Er werden verschillende vragen gesteld. Zoals wie gaat het snelste vreemd, wie zoent het lekkerst, wie vindt jij de lekkerste bewoner en ga zo maar even door. Niet veel later ontstond er drama waar we niet veel van mee mochten maken. Billy heeft namelijk vernomen dat Jessie steeds Fay antwoordde op de vragen die hem gesteld werden. Billy besloot zich vervolgens vol te gooien met drank en dat mochten we niet zien. Er was een hele lange streamlock en er was nog amper iets van te volgen. Jessie en Karin spraken ook nog over het voorval. Billy is gewoon verliefd volgens de twee en extreem verdrietig. Karin adviseert Jessie om duidelijkheid te bieden en dit ook uit te spreken. Jessie vindt het in ieder geval k*t om BIlly zo te zien. En nu een nieuwe dag is begonnen gaat het drama nog even door. Je leest het zo allemaal terug in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. some things are not what they seem at 13:10

  Billy draait alles zo om. Heeft zij veel moeten accepteren of wast andersom? Als zij de man zou zijn in dit verhaal had ze heel anders erop gestaan. Meerdere malen heeft zij Jessie in zijn slaap gewoon ‘gepakt’. En vervolgens word hij bestempelt als degene die misbruik maakt. Zij is echt een gevaarlijk persoon met haar obsessie neigt zij naar psychopatisch. Snap niet dat hij haar de hand boven het hoofd blijft houden

 2. Harry at 17:02

  Inderdaad Else, dit heeft niets , maar dan ook helemaal niets met utopia te maken. Dit is gewoon een copy van de samenleving buiten de poorten. Meer is er niet van.

  • Niek at 17:40

   Niet mee eens. De verdeling kapitalisten en arbeiders is een vorm van Marxisme en dat is niet het geval in de buitenwereld. Geinig iets: de voorspelling van Marx voor machtsovername is hier wel aan de gang. Of het een utopistische samenleving is, nee vind ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *