Billy twijfelt of ze nog wel in Utopia wil blijven

Billy twijfelt of ze nog wel in Utopia wil blijven

Dag 1229 begint met een hoop drama. Na al het gedoe van vannacht is het nog altijd niet rustig in Utopia.

Billy besluit met Karin te praten over afgelopen nacht. Ik kan niets hebben vertelt Billy met een behuild gezicht. Ik kom er gewoon niet uit, ik weet niet meer wat ik moet doen. Een van de twee moet hier weg. Ik kan hier niet blijven, dit is geen leuke plek. Je moet hier lol kunnen maken en ik heb geen motivatie meer. Maar dat is na gisteren avond vraagt Karin. Ja antwoordt Billy maar ik doe mij gewoon beter voor. Ik hou mij groot voor, ik heb gewoon veel verdriet. En je weet het effe niet vult Karin aan. Nee antwoordt Billy en dan ga ik ook verder denken. Karin snapt het wel en Billy benadrukt dat iedereen ook super lief is voor haar. Het liefst ga ik naar de boot en ben ik het liefst gewoon hier. Ik kan Jessie eigenlijk niet meer zien. Karin zegt dat ze dat wel erg goed begrijpt. Billy laat weten er te willen blijven maar niet als ik elke dag mijn ex zie. Het zal wel slijten maar niet als hij continu om mij heen draait. Het is zoals het is reageert Karin en wat zegt hij? Hij houdt van mij en is gek op mij maar hier is het niet handig en dat begrijp ik. Ik zit gewoon een beetje klem. Ik begrijp het herhaalt Karin nog maar een keer. Verdriet moet je verwerken.

Uiteindelijk gaat Billy nog het gesprek met Jessie aan. Jessie vraagt zich af of hij ergens rekening mee kan houden. Billy antwoordt dat het emotioneel te veel wordt. Er hoeft maar iets te gebeuren en ik val op mijn mond. Ik kan niet van iedereen verwachten dat er rekening met mij gehouden moet worden. Jessie denkt dat iedereen dat wel wil doen. Billy vertelt nogmaals dat ze twijfelt aan haar verblijf. De motivatie moet er wel zijn. Ik denk ook verder, hoe denk je dat mijn moeder zich voelt. Ik kan het gewoon niet meer aan mijzelf verkopen en weet niet waar ik het vandaan moet halen. Jessie denkt dat Billy het echt wel kan, maar wil je daar hier doorheen gaan. En is dit de plek? Maar daar moet je zelf over nadenken. Ik zit klem en weet niet wat ik moet doen gaat Billy verder. Ik heb het weer zover laten komen dat ik er weer zo bij zit. Je doet jezelf een beetje te kort als je dit zegt antwoordt Jessie. Ik weet hoe ik mij voel als ik liefdesverdriet heb vertelt Billy. Ik wordt continu geconfronteerd met wat ik niet heb. Ik zou niet weten hoe ik met iemand om moet gaan tot het einde van het jaar. En ik weet niet of ik dat zou willen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 13:56

  Eerst mochten mijn kinderen niet kijken , alleen al om de schuttingtaal.
  Heeft een tijdje vrij goed gegaan.
  Nu is het dat gewip, dat dadelijk weer komt, als ze Jessy terug heeft.
  Weet je, ik keek alleen nog maar avonds, de late versie.
  Als het grut op bed ligt, maar zelfs dat doe ik niet meer.
  Stop maar met UTOPIA, want er is niets meer aan.
  Ik stoor me vreselijk aan Billy, haar eten,taalgebruik, alles aan haar.
  Ik vind het een slettebak,,zo,,dat is er uit.
  Fijne Moederdag allemaal

 2. joke at 15:02

  O wat zal ik blij zijn als die leugenaarster vertrekt Billy. Ze liegt eer maar op los en neem Romy gelijk mee lijken wel zusters .Ze heeft elke keer een smoes om Jessie te pakken .Ruud had echt gelijk wat een naar mens

 3. Jans at 13:52

  is weer een manier om aandacht te vragen ,hoop dat ze zich aan de uitspraak houd en ECHT GAAT wat zullen de kijkers blij zijn als ze echt weg gaat!

 4. Maik at 13:17

  Inderdaad gewoon de eer aan jezelf houden.
  En tevens aan dat van de kijker.
  Want we zijn jou en je asociale gedrag al maanden meer dan zat.
  Lekker naar huis en de zoveelste paal nemen.
  Nooit meer terug aub

 5. ikkem at 11:24

  Zo, wat denkat haar moeder? Wat denkt haar moeder als haar zie op tv neuken?
  Ga maar naar huis en verlos iedereen include de kijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *