De rekening voor het penthouse is veel hoger dan verwacht

De rekening voor het penthouse is veel hoger dan verwacht

Crisis in Utopia? Er zijn namelijk weer hele hoge facturen binnen gekomen in de mini samenleving. René en Jessie kregen deze rekening onder hun neus geschoven en daar schrokken de twee nogal van. De kosten voor het penthouse schijnen veel hoger te zijn dan de eerdere begroting van 5.000 euro. De rekening die nu betaalt moet worden ligt zo’n 2.700 euro hoger. Boyd loopt hier weg en de BV moet voor deze extra kosten opdraaien. Dat kan toch niet? reageert René fel. Het penthouse gaat ons geld kosten, ik zei het toch! We gaan failliet voegt hij eraan toe. Jessie biedt aan enkele dingen zelf te betalen, voornamelijk spullen die hij zelf besteld heeft. Ook weet hij niet wat Boyd allemaal voor afspraken heeft gemaakt omtrent de bouw van het penthouse. Hier is Jessie zelf nooit bij betrokken geweest. Hij vindt het prima om enkele dingen te betalen, maar weigert voor de andere kosten op te moeten draaien. Wordt vast en zeker vervolgd!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:48

  Net als bij de rekening van Ramona Jessie laten betalen hij woont er toch, moest Karin toch ook.
  Jessie heeft geld zat.

 2. Else at 16:49

  Jessie meet altijd met twee maten! Karin moest persé de kosten van Ramona betalen toen R. vertrokken was. En nu zou hij deze schuld niét moeten betalen!? Die is gek!
  Als de groep dit pikt dan zijn zij even gek en dom. Natuurlijk gaat Jessie dit weer proberen met zijn arrogantie en dominantie.
  Kom op groep, toon eens ballen!

  Een B en B van maken vind ik een goed idee, Jessie terug in de boot of waar dan ook. Maar niet bij Billy.
  Ben benieuwd hoe Boyd hier op reageert, buiten de hekken van Utopia.
  En voordat deze rekening binnen kwam, heeft Jessie alweer geld uit gegeven aan losse spullen voor hemzelf, dom. En die hoopt hij dan vervolgens mee te kunnen nemen als hij vertrekt. Het penthouse zelf kan hij niet mee nemen, daarom wil hij daar niet aan besteden….
  Uitgekookt.

 3. Els at 15:33

  Doei ik vind ook dat Jessie eruit moet dan kan hij buiten gaan flirten wat volgens mij strafbaar is met de 16e jarige want hij wordt 26 hoe noem je zo iemand P…..

 4. Doei at 15:20

  Wat een domme lui zitten er in dit programma. Zie item. Gooi eens 2 nieuwe kandidaten liefst met hersens en dan 2 eruit. Mijn voorkeur Jessie, houdt Billy op met zeuren en Bas te lang in t programma.

 5. Els at 15:20

  Ik vind dat Jessie arrogant begint te worden met alles, hij beschouwt het penthouse als eigendom hij heeft er allemaal sloten opgedaan omdat hij de inwoners niet onaangekondigd in zijn penthouse te komen. Hij koopt wel dure schoenen en een leren jas had hij niet moeten doen hij had de rekening kunnen betalen. Hij wil de inwoners laten zien ik kan dat betalen en jullie lekker niet zo komt het voor mij over echt arrogant. Een B&B van maken dan kunnen ze het penthouse terug financieren, Jessie terug in de boot en Billy terug in de loods

 6. maria at 11:53

  ow jee eerst karin aavallen om arjuna van 250 euro van ramona moet zij betalen nu krijg hij een rekening en zeg ik betaal niets is van boyt. dus jessie billy en camal ga eens lekker nu op jess botvieren . bij hem nu hetzelfde wat een stunt zeg haha.

 7. Margriet at 11:16

  Boyd heeft het goed geregeld voor zichzelf . En hij heeft letterlijk iedereen in de maling genomen. Vooral domme Jessy. Die overgens beweert dat ie nergens bij betrokken is geweest wat het penthouse bw treft. Nou Jessy als jij zo nodig in dat penthouse wilt dan moet je ook maar voor de kosten opdraaien. Je hebt immers geld genoeg achter over gedrukt

  .

 8. ikkem at 10:52

  Overigens hij was de eerste die heeft vastgehouden dat Karin moet voor andermans rekening opdraaien. Al zijn geld moet geconfisqueerd worden, alle bezittingen ook en dan op de veiling verkocht. 😉

 9. ikkem at 10:34

  Bravo, laat maar ware gezicht zien jonge, goed zo penthouse is wel van jou maar rekeningen zijn voor anderen en nog veel spoelen heeft besteld maar niet betaald, toch geniet hij er volop mee. 😀
  Zo do je alles voor een ander, toch? Alles is van jou maar laat die anderen betalen, die hebben geen reden om ontevreden re zijn, of niet!? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *