Billy geeft Jessie de schuld over het feit dat Billy Jeans niet goed loopt

Billy geeft Jessie de schuld over het feit dat Billy Jeans niet goed loopt

De bewoners zijn centraal geweest waar we nog uitgebreider op terug komen. Maar tijdens dit centraal gebeurde er ook nog iets tussen Billy en Jessie waar we even dieper op ingaan.

Billy vertelt dat Billy Jeans niet zo goed loopt en dat dat deels komt doordat ze er niet zoveel aan doet momenteel. Maar ze denkt dat het nog een reden heeft en wil hierover een vraag stellen aan de groep. Billy Jeans staat bekend om de verfspetters en teksten. Nu is Jessie hier ook mee begonnen. Toen ook ineens op vrouwenshirts. Daarna op schoenen. Ik heb gezegd dat ik dat allemaal niet erg vond maar zie nu ook een leren jas met spetters hangen. Ga je nu al je kleding met verf bespetteren? vraagt ze vervolgens aan Jessie. Jessie antwoordt dat dit leren jack het laatste artikel op de shop wordt met de verfspetters. Billy geeft nogmaals aan dat het haar trademark is en op deze manier niet verkoopt, ondanks het grote compliment dat iedereen het wil gebruiken. Ze complimenteert Jessie met zijn succes rondom de spetters, omdat het de BV goed helpt maar vraagt wel openheid en ruimte voor afspraken rondom het gebruik van de spetters voortaan. Het blijft even stil, was dit voor de hele groep of enkel naar mij reageert Jessie dan. Je hebt namelijk een paar dagen geleden nog verteld dat je helemaal wil stoppen met de spetters voegt hij eraan toe. Billy valt hem in de reden. We zitten niet meer in twee dagen geleden. Ik vertel nu vandaag dat ik het eigenlijk niet zo leuk vind dat je dit doet. Ik vind dat ik daarop terug mag komen gaat ze verder. Jessie probeert weerwoord te geven maar Billy onderbreekt hem steeds. Je weet altijd precies wat je moet zeggen, maar het feit blijft dat je hypocriet bezig bent en dat ik mag terugkomen op mijn beslissing. Ga je er mee door of niet vraagt Billy. Momenteel niet antwoordt Jessie. Maar ik ga niet beloven dat het het laatste artikel is met spetters. Zorg maar gewoon dat je met een beter product komt dan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Peter at 13:41

  Ik heb een aantal kledingstukken van Billy jeans gekocht en ik moet zeggen dat ze echt erg origineel zijn, niet zomaar wat spetters.
  Ik neem het bij deze voor Billy op. Ze waren ook overeen gekomen dat het pesten was, Billy een lesje leren, weten jullie nog met Boyd? Jessie is zelf niet origineel, en ondernemen is niet t shirtjes bedrukken en verkopen. Doet me denken aan Ruud zijn ” Benderlijn” ook bedacht door Billy. Hoor m nog zeggen, ik heb hiermee de bv uit het slop gehaald whahaha… Ok ik dwaal af… van mij mag Jessie eruit! Wat een irritante verschijning, met een meisje van zestien flirten, het zal je dochter zijn, vreselijk!

 2. joke at 12:34

  ze moet eens met iets beters komen en niet een spelletje met Jessie spelen Jessie verkoop die boot of ze moet huur betalen want Jeroen moest toch voor haar bij het atelier een huisje vorr haar bouwen daar heeft ze geen nacht in geslapen .Wie denkt ze wel niet wie ze is .En laat ze met die neus maar flink tegen de muur lopen komt hij van zelf weer recht ha ha .Ze verandert elke dag van idee wat ze weer wil doen en de utopianen gaan er maar in mee .Zijn ze bang voor Billy .Stem weg aub want alle mensen zijn haar spuugzat

 3. yasmine at 12:18

  Zij is niet de bedenker, ze heeft het zelf ook gecopieerd. Die broeken zijn overal te koop geverfd gebleekt wat je maar wilt. Ze moet gewoon wat mooiers maken klaar. Ze maakt rotzooi. Ze kwakt wat verf erop en klaar is kees.

 4. yasmine at 11:43

  In de buitenwereld mag je ook als winkel zijnde alle kleding verkopen met of zonder spetters. Je mag verkopen wat je wilt en inkopen waar je wilt. Als ik broeken wil verkopen waar spetters op zitten dan doe ik dat. De kunst is , betere dingen te maken. Het heeft niks met die stomme spetters te maken. Jessies kleding worden gewoon mooier gevonden klaar. Zij doet toch ook waar ze zin in heeft. Maar ze zeurt alleen omdat niemand haar kleding mooi vindt. Totaal geen excuus. Zij heeft geen alleenrecht hierop.

 5. vijfde dimensie at 11:30

  een tijdje terug werd afgesproken dat iedereen elkaars ideeen mocht gebruiken denk aan het bleken van kleding en er was een speciaal team in het leven geroepen en nu mag het ineens niet meer

 6. Martha at 10:59

  Mijn mening is ,als ze elkaars ideeën gebruiken moeten ze aan de bedenker ervan een vergoeding of een percentage geven. Je mag toch niet zomaar elkaars ideeën pikken. Daar moeten afspraken over gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *