Jeroen weigert het gesprek met Fay aan te gaan

Jeroen weigert het gesprek met Fay aan te gaan

Fay wil met Jeroen praten over de uitreiking van de “beaunis”. Ze maakte toen een vervelende opmerking. Een opmerking die hij volgens haar verkeerd heeft opgepakt. Echter lijkt Jeroen er niet zo heel veel zin in te hebben.

Jeroen, kan ik even met je praten vraagt Fay als ze Jeroen tegen komt in de woonkamer. Jeroen leest op dat moment rustig een krantje en neemt niet eens de moeite om zijn hoofd te draaien. Ligt eraan waarover het gaat antwoord hij stug. Ik wil gewoon even met je praten, Jeroen zegt Fay met een geïrriteerde ondertoon. Maar Jeroen wil eerst weten waar het over gaat. Ik wil gewoon even mijn excuses aanbieden aan je gaat Fay verder. Zou je even met me willen komen praten? Voor de derde keer vraagt Jeroen waar het over gaat en Fay is er klaar mee. Dan niet Jeroen zucht ze en stampt naar buiten. Wat later doet Jeroen zijn beklag bij Jacco. Nooit zeggen waar ze het over willen hebben. Verschrikkelijk legt hij uit. Jacco geeft toe dat ook hij hier kippenvel van krijgt. Ik vind dit gewoon arrogant gedrag vervolgd Jacco. Ondertussen loopt Fay naar buiten naar haar zusje Demi, Romy en Billy. Fay uit ook haar frustraties. Jeroen kan zo slecht tegen kritiek. En het is helemaal geen verkeerde jongen. Het is een hele lieve jongen benadrukt ze. Maar dit kan toch niet? De andere dames zijn het eens met Fay. Hij vat altijd alles persoonlijk op vult Billy aan. Verder willen de dames er geen aandacht aan besteden. Jeroen daarentegen doet nog steeds zijn beklag bij Jacco. Als het een kerel was geweest, had ik hem boven op zijn smoel geslagen zegt hij wat agressief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 15:12

    Jeroen heeft gelijk. Daar is het altijd dingen en vervolgens sorry zeggen en dan moet alles weer ok zijn. Ze kan ook beter nadenken voor ze wat zegt dan hoeft ze ook geen sorry te zeggen. Heel utopia kun je ermee behangen.

  2. ikkem at 13:52

    Jeroen heeft wel gelijk, zij neemt geen muite voor een uitleg maar verwacht dat hij meteen op haar bevel springt.
    Ah, niemand is bereid fout bij zich zelf te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *