De kleding ruzie tussen Jessie en Billy gaat maar door

De kleding ruzie tussen Jessie en Billy gaat maar door

Eerder vandaag stelde Billy Jessie de vraag of hij van plan is om nog meer kledingstukken met verf te bespatten. Billy heeft namelijk geconstateerd dat haar Billy Jeans niet meer zo goed verkoopt en volgens haar komt dit doordat Jessie haar idee gebruikt, de verfspetters. Billy en Jessie kwamen toen al snel in een pittige discussie terecht waarin Jessie aangaf niet te kunnen beloven dat hij nooit meer een kledingstuk met verf zal gaan bespatten. Boos riep Billy dat Jessie dit expres doet en het persoonlijk maakt.

Billy is daardoor van slag maar besloot gelijk aan de gang te gaan met nieuwe shirts. Daarop komt de tekst “not fake the real shit”. Jessie die dit vernomen heeft doet ondertussen zijn beklag bij René, Beau en Jeroen. Hij vindt dat hij niks verkeerd heeft gedaan aangezien Billy eerst heeft aangegeven dat ze er geen problemen mee had dat hij verf ging gebruiken. Maar ik doe altijd iets verkeerds voegt hij eraan toe. Bovendien verkoopt zij zelf al maanden niet dus als ik het niet doe verdienen we niet gaat hij verder. Jessie benadrukt dat het voor hem een zakelijk conflict is en niet persoonlijk maar Billy denkt hier anders over. Billy zegt ergens anders tegen Bas dat ze helemaal klaar is met Jessie. Hij maakt het persoonlijk voegt ze eraan toe. Maar Bas denkt hier op zijn beurt toch anders over. Volgens hem vat Billy het te persoonlijk op. Maar Billy blijft bij haar standpunt, ze vindt het oneerlijk dat Jessie tijdens een eerder conflict over het kopiëren van kleding een heel ander standpunt had. En nu het hem uitkomt hij het wel goedkeurt om dezelfde materialen te gebruiken. Hoe zal deze kledingruzie verder gaan? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *