Demi, Fay en Romy vinden dat zij als enige voor een positieve sfeer kunnen zorgen

Demi, Fay en Romy vinden dat zij als enige voor een positieve sfeer kunnen zorgen

Romy, Demi en Fay hebben zich even van de groep afgezonderd. De drie dames besluiten de huidige situatie in Utopia eens te bespreken.

Het gesprek vond plaats op de schommelbank bij BaasBeach. De dames maken zich grote zorgen en met de gemaakte afspraken zien ze eerlijk gezegd ook nog geen verbetering. Romy neemt het op voor Cemal. René en Cemal maken weleens een foutje. Maar het is ook wel heel veel die financiën en de boodschappen. Iemand zou de boodschappen op zich moeten nemen voegt ze eraan toe. Iedereen krijgt waarschijnlijk vanaf volgende week honderd euro en moet dan zelf zijn boodschappen bestellen antwoordt Fay. Maar de drie zien ook genoeg valkuilen. Welke dag gaat iedereen dan bestellen? Bestellen we samen dingen vraagt Fay zichzelf af. Demi is het volledig eens met Fay. Het lijkt ergens wel alsof we in een gesticht zitten benadrukt ze. Ook Romy begrijpt wat haar mede bewoners bedoelen. Ik schaam me ook steeds vaker dat ik hier woon benadrukt ze. De dames praten er nog even over door. Als iedereen straks eigen boodschappen inkoopt mogen we wel allemaal een eigen koelkast met een slot erop wordt er gezegd. Naast deze plannen maakt het drietal zich ook zorgen over de omgang met elkaar. Het is niet normaal hoe we hier met elkaar omgaan. Het klopt niet. Kan niet roepen ze in koor. Romy wil hier wel aan toevoegen dat zij met zijn drieën het enige groepje zijn die positiviteit in de groep brengen. De rest probeert altijd beter over te komen ten koste van een ander. En een nieuwe structuur gaat volgens hen niet bijdragen aan een positieve sfeer.  Iedereen zal elkaar controleren. Alles moet altijd zo’n machtsstrijd zijn voegt Demi eraan toe. De dames hebben geen zin om negatief te praten en proberen er het beste van te maken. Denk jij dat ze de positiviteit een beetje kunnen terugbrengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 07:48

    Als dit onze toekomst moet worden dan hou ik mijn hart vast .Wat een kleuterklas vooral als je de uitzending volgt zo kinderachtig en het kost alleen maar bergem geld en werken ho maar,controlerendat kunnen ze bah bah bah.

  2. Rina at 16:49

    Dat zou zo maar eens kunnen leuke vrolijke meiden en Romy is daardoor leuker geworden en vrolijker.
    Kan de rest een voorbeeld aan nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *