Cemal maakt wat fouten bij de inkoop van boodschappen

Cemal maakt wat fouten bij de inkoop van boodschappen

Problemen met de booschappen in Utopia. Cemal heeft de inkoop gedaan maar er lijkt iets niet goed te zijn…

Had jij eieren besteld vraagt Jeroen aan Cemal. Oeh, die ben ik vergeten antwoordt Cemal. En vleeswaren? gaat Jeroen verder maar ook dat is Cemal vergeten te bestellen. Teleurgesteld loopt Jeroen terug naar de keuken waar hij de boodschappen doorzoekt. Dan komt Billy aanlopen. Ook zij gaat door de boodschappen en komt tot de ontdekking dat er dingen ontbreken. Ik had allemaal spullen besteld voor mijn meidenavond van vanavond merkt ze op. Als ze vervolgens door de kratten met boodschappen gaat haalt ze eruit wat van haar is maar lang niet alles wat ze had besteld is er. Hoe kan dit nou vraagt Billy zich hardop af. Ook Jeroen snapt er niks van en samen controleren ze de bestellijst. Dan stapt ook Billy op Cemal af om te vragen hoe het zit. Cemal laat weten dat hij de spullen waar Billy om gevraagd had wel heeft aangevinkt. Maar ook voor hem blijft het een mysterie. Als Billy haar onvrede uit bij Demi en Fay zegt Fay dat het de laatste tijd wel vaker fout gaat met de boodschappen. Billy lost het probleem voor haar meidenavond op door wat lekkers uit de Candyshop te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *