Billy en Jessie begraven de strijdbijl

Billy en Jessie begraven de strijdbijl

En weer een berichtje over Billy en Jessie. Vandaag hadden de twee ruzie over kleding. Uiteindelijk werd het Billy allemaal te veel en besloot met Jessie te praten.

De twee nemen plaats op het dakterras van het penthouse waar Billy haar verhaal begint. Ik wil het liever niet over bepaalde situaties hebben, want ik denk niet dat we daar te diep op moeten ingaan begint ze. Maar wat ik wel merk is dat hoe het nu gaat tussen ons, ons allebei veel te veel stress oplevert gaat ze verder.  Daarna legt ze uit dat ze een rot maand heeft gehad, dingen verkeerd heeft aangepakt en dat komt omdat ze niet goed weet hoe ze met de situatie om moet gaan. Jessie luistert aandachtig terwijl Billy verder vertelt. Ik wil sowieso sorry zeggen benadrukt Billy dan. Ik wil graag de strijdbijl begraven en wil dat jij ook verder gaat met je leven. Ik gun je alles verzekert ze. Met trillende stem vertelt ze ook nog dat ze heel veel van hem heeft gehouden en dat ze het moeilijk vindt dat ze nu vijanden zijn. Ik wil niet meer, ik ben kapot voegt ze eraan toe. Daarna valt het even stil en laat Jessie weten dat hij het ook jammer vindt dat ze niet normaal met elkaar om kunnen gaan. Ik heb verder ook niemand met wie ik goed gesprek kan voeren gaat hij verder. De twee zijn het erover eens dat ruziemaken niks oplost en komen tot de conclusie dat ze gewoon met elkaar om moeten gaan. Je bent toch nog wel m’n vriend vraagt Billy hoopvol, maar dat gaat Jessie nog een stap te ver. Nu even niet antwoordt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:34

  Vreselijk van Billy inderdaad. Wéér proberen uitspraken en gedrag bij Jessie te ontlokken: je bent toch nog wel mijn vriendje..???? als een klein kind, kleuter.!

  Terwijl als je haar een vinger geeft, ze de hele hand neemt! O o, als Jessie er maar niet weer intrapt!!! Want dan gaat het weer seks opleveren en daarmee is de hechting weer groter, vicieuze cirkel.
  Allebei LOSLATEN is het enige, en er door heen gaan, door de zure appel.
  Maar Jessie laat nu al weten dat hij ook niemand heeft om mee te kunnen praten dus daarin ziet Billy ook een uitnodiging en mogelijkheid.

 2. Joke at 06:35

  Wat een ongelooflijk egocentrisch mens is Billy, alles draait altijd maar om haar en haar gevoelens.
  Eerst verbieden dat het nieuwe “vriendinnetje” van Jesse niet op het terrein mag komen, en nu zich weer inlikken bij hem.
  Ik denk dat ze na de boot nu weer graag het penthouse in wil, en zich in allerlei bochten gaat wringen om dat voor elkaar te krijgen.
  Vreselijk, je schaamt je haast om vrouw te zijn met zo’n voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *