De vrouwen bedenken een nieuwe vorm van lockdown

De vrouwen bedenken een nieuwe vorm van lockdown

Afgelopen avond was er een meidenavond. Deze avond heeft Billy in het leven geroepen omdat ze naar eigen zeggen wat afleiding nodig heeft. Gisteren was ze heel de dag bezig met de voorbereidingen. De suite heeft ze versierd en uiteraard staat er wat lekkers met drinken klaar voor de dames. Ondanks het feit dat er een groot deel van de boodschappen niet geleverd was. Als de vrouwen binnenkomen reageren ze enthousiast de deur gaat op slot en de meidenavond kan beginnen. Er wordt gezellig gekletst en aan de hand van een boek met vragen analyseren de dames de mannen. Er wordt veel gelachen en er worden veel verhalen vertelt.

Als de vrouwen bezig zijn om vragen uit een boek over de mannen aan het beantwoorden zijn ontstaat er een mooi idee. Beau oppert om nog een keer een samenkomen van de meiden te organiseren maar dan voor twee dagen. En dan moeten de mannen zich redden zonder ons voegt ze eraan toe. De rest van de groep reageert enthousiast en zo ontstaat het idee om vervolgens ook de mannen twee dagen op te sluiten. Aan het einde van deze vier dagen wil de groep dan kijken of de mannen of de vrouwen het beter hebben gedaan alleen. Hierbij wordt er gekeken naar omzet die behaald wordt maar ook naar het doen van de was, het schoonhouden van de loos en het bereiden van eten. Iedereen is erg enthousiast en de dames spreken af om dit idee nog even geheim te houden voor de mannen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:37

    Door zo’n avonden te organiseren eens per maand hoopt Billy natuurlijk ook op geen stemmen van de andere vrouwen te krijgen!

  2. ikkem at 12:54

    Dit begint elke dag meer en meer te lijken op die MTV soap, beide hebben helemaal niks met hun oorspronkelijk naam te maken. Er is op MTV geen muziek en hier geen beloofde Utopia land.
    Als billy mocht verder in jessie’s z’n bed kruipen, dan zou zij geen interesse in deze veest tonen nog minder in de vrouwen gezelschap, wat een panenkook.

    Baaahh….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *