Er wordt een bizarre roddel in de loods van Utopia verspreid

Er wordt een bizarre roddel in de loods van Utopia verspreid

Tijdens de vrouwenavond van afgelopen avond werd er de vraag gesteld wie van de mannen het slechts een geheim kan bewaren. Al gauw komen de dames uit op René. Ze hebben het idee dat René zijn mond niet kan houden en snel dingen doorvertelt. Om dit te testen besluiten de meiden een roddel te bedenken. Dat Beau en ik gezoend hebben roept Billy. Iedereen reageert enthousiast en al gauw ontstaat het verhaal dat Beau en Billy gezoend hebben en hier wel erg van genoten.  Nadat de vrouwen hier hard om gelachen hebben gaan de vrouwen richting de loods, Karin zoekt René op die bij de Divavilla aan het klussen is. Wat ik nou heb gezien begint ze het gesprek fluisterend met René. En vertelt dat Beau en Billy zojuist gezoend hebben. René kan zijn oren niet geloven en vindt het een bizar verhaal. Nadat Karin de roddel aan René heeft verteld zoekt ze de rest van de vrouwen weer op en is het afwachten of René zijn mond kan houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Gaffie at 11:21

    Ik ben geen fan van Rene maar om hem zo’n streek te flikken, zo lullig. Dat deden we op de lagere school. Je kan zien dat ze zich vervelen. Als Jessie dit idee uitgevoerd had was hij een viezerik en niet te vertrouwen geweest, nu is het zogenaamd leuk. Als dit bij Billy was gebeurd dan liep ze weer te rennen door de loods en over het terrein en lag ze later ergens te huilen.

  2. vijfde dimensie at 10:09

    ze heeft niet gevraagd of hij zijn mond kan houden hierover . en welke andere man zou dit echt wel doorvertellen. zeker in dit programma wat tenslotte draait om praten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *