Lotus is verdrietig omdat Mike niets om Valentijnsdag geeft

Lotus is verdrietig omdat Mike niets om Valentijnsdag geeft

Lotus ligt afgelopen avond op bed wanneer Mike binnen komt lopen. Hé, ben je al aan het slapen? vraagt hij. Lotus ligt echter stil in bed. Waarom praat je niet met mij? gaat Mike verder. Lotus draait zich om. Ik ben moe, ik ga slapen zegt ze. Mike komt naast haar liggen. Lotus, wat is er? Je kijkt me niet aan, je geeft me geen kus gaat hij verder. Lotus blijft even in bed zitten maar besluit dan om naar buiten te gaan. Waarom praat je niet met me? zegt Mike nogmaals. Jij praat toch ook niet met mij antwoordt Lotus. Hierop loopt ze huilend het Utopia 2 terrein op. Wat later komt ze Timothy en Franny tegen. We wilden jullie even tijd alleen geven zegt Timothy. Nou, dat was echt niet nodig zegt Lotus. En legt uit dat Mike vertelde dat ze hem de hele dag negeert en hij niet begrijpt waarom ze niet met hem praat. Ik had hem wat tips gegeven zegt Timothy. Wees lief voor haar, doe iets voegt hij eraan toe. Lotus schudt haar hoofd en laat weten dat hij enkel de opmerking maakte dat ze onder haar dekens lag te huilen. Ik vind het maar een eikel vandaag. In plaats van dat hij blijft natafelen, gaat hij een knipsalon voor Shelley maken. Ik vind het gewoon lullig gaat ze verder. Franny vraagt zich af of Mike dit wel inziet of echt niet snapt. Het zal wel weer aan mij liggen eindigt Lotus.

Mike zit wat later in het huisje als Franny binnenkomt. Waarom is Lotus aan het huilen? vraagt hij. Franny haalt haar schouders op. Ja, ze is gewoon verdrietig. Is er wat gebeurd? Mike zegt dat hij al twee weken heeft gezegd dat hij niets met Valentijnsdag zou gaan doen. En dan kan ze de hele dag hoog of laag springen maar ik doe daar niks aan benadrukt hij. Franny knikt en legt uit dat die opmerking wellicht niet zo goed was ontvangen. Maar waarom zegt ze dat niet gewoon zegt Mike. Anderen zeggen dat we een relatie hebben maar het is gewoon prima. En voegt eraan toe dat ze niets buiten de deur hebben en het gewoon goed is. Maar dat zegt ze zelf ook. Nog wat later komt Timothy binnen. Lotus lijkt heel stoer maar het is wel een meisje die echt om dit soort dingen geeft zegt hij. Ik vraag wat er is, maar ze antwoordt niet reageert Mike. Ik ga wel terug naar de caravan voegt hij eraan toe. Timothy schudt zijn hoofd en legt uit dat het gewoon een mislukte dag was. Het komt wel weer goed benadrukt hij. Mike legt op zijn beurt uit dat hij nooit iets aan Valentijnsdag doet en hij niet over te halen is. Zo ben ik gewoon niet verzekert hij. Volgens hem had Lotus het gewoon moeten zeggen dat hij zijn opmerking niet leuk vond. Maar dat gaat ze hier liggen huilen. Wat moet ik daarmee eindigt hij. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *