Franny wordt emotioneel door een romantische verrassing van Timothy

Franny wordt emotioneel door een romantische verrassing van Timothy

Lotus, Timothy en Franny zitten afgelopen avond in het huisje wanneer Timothy over Valentijnsdag begint. Het is vandaag een bijzondere dag en we hebben natuurlijk een artiest op het terrein zegt hij. En omdat ik heel veel om je geef, heb ik een tekst voor je gemaakt die Lotus nu voor je gaat zingen voegt hij eraan toe. Lotus knikt en laat weten dat de woorden echt uit zijn hart komen. Oké, zullen we vraagt ze daarna aan Timothy die haar begeleidt op de gitaar. Timothy knikt, waarna Lotus begint te zingen. Tijdens het luisteren stroomt er een traan over Franny haar wang. Nou, je hebt me wel aan het huilen gekregen zegt ze wanneer de twee zijn uitgespeeld. Echt heel mooi eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *