Hoe reageert Shelley op de valentijn verrassing van Gerrit?

Hoe reageert Shelley op de valentijn verrassing van Gerrit?

Shelley loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Jens aan komt lopen. Shel, ga je mee? zegt hij terwijl hij een blinddoek laat zien. Nee lacht Shelley. Daar heb ik echt geen zin in voegt ze eraan toe. Jens lacht en verzekert haar dat het echt iets leuks is wat haar staat te wachten. Oké zegt Shelley uiteindelijk. Het zal vast weer iets stoms zijn benadrukt ze. Wat later loopt Jens een rondje met de geblinddoekte mede bewoner over het terrein. Zijn we er al vraagt Shelley nieuwsgierig. Nee, bijna antwoordt Jens lachend. Even voorzichtig, je moet een klein beetje bukken gaat hij verder. Samen lopen ze de Mongoolse tent in waar ze haar blinddoek af doet. Nee roept ze vervolgens uit. Ik wil dit niet. Jens lacht en besluit snel de tent te verlaten. Even is het stil en kijkt het tweetal elkaar aan. Surprise surprise zegt Gerrit lachend. Vind je het leuk vraagt hij. Shelley knikt en geeft hem een knuffel. Ik ben een beetje sprakeloos eindigt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *