Gerrit legt de laatste hand aan zijn verrassing voor Shelley

Gerrit legt de laatste hand aan zijn verrassing voor Shelley

Terwijl Shelley op date is met Adriaan in de iglo, is Gerrit al de hele dag bezig met het voorbereiden van een verrassing. Zo heeft hij samen met Jens de Mongoolse tent opgeruimd, matrassen in de ruimte gelegd en rozenblaadjes op de lakens verspreidt. Echt super cute, zegt Jens. Hoelang had je dit al in gedachten? De mannelijke bewoner vertelt dat hij er al een aantal dagen mee rondliep. Jens knikt en helpt om van twee handdoeken twee zwanen te maken. Dit is wel echt een liefdesnestje zo. Wat zal Shelley van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *