Hiske en Christel hebben een romantisch diner geregeld voor de stelletjes van Utopia 2

Hiske en Christel hebben een romantisch diner geregeld voor de stelletjes van Utopia 2

Christel en Hiske hebben voor Valentijnsdag de iglo mooi gemaakt en voor zes personen de tafel gedekt. Kom je ook?, vraagt Christel wanneer ze Gerrit tegen het lijf loopt. De mannelijke bewoner schudt zijn hoofd. Ik ga daar niet tussen zitten. De vrouwelijke bewoonster is verbaasd en legt uit dat het voor Mike en Lotus, Timothy en Franny en Shelley en hem bedoeld is. Ik vind het leuk om apart iets met haar te doen, maar niet tussen hun. De mannelijke bewoner legt uit dat hij zelf ook al bezig was om iets te organiseren voor later op de avond. Echt? Maar dan zit ze nu alleen, zegt Christel. Maar misschien is dit wel leuker. Nu verwacht ze niets en dan wordt ze straks nog meer verrast.

Even later komen de andere bewoners samen in de iglo. Hebben jullie dit voor ons geregeld?, vraagt Lotus. Wat leuk. Hiske knikt en verwelkomt Franny, Timothy, Lotus, Mike en Shelley voor een date. Een van de mannen komt helaas niet opdagen, zegt de vrouwelijke bewoonster. Christel knikt en geeft toe dat Gerrit er geen zin in had. Maar dan mag je kiezen met wie je dan wilt eten, zegt de vrouwelijke bewoonster tegen Shelley. Shelley begint te grinniken en besluit naar Adriaan toe te gaan. Shelley loopt naar de keuken waar de mannelijke bewoner staat te koken. Ben je al aan het eten?, vraagt Shelley. Kom je met me mee? Adriaan is verrast en besluit mee te lopen. Ik weet al wat we gaan doen hoor. Shelley grinnikt en vraagt zich af of hij het leuk vindt. Ik vind het zeker leuk, zegt hij. Hoe zal de avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *