Brandon heeft een idee om zichzelf op de kaart te zetten en deelt dit met Merel

Brandon heeft een idee om zichzelf op de kaart te zetten en deelt dit met Merel

Merel en Brandon staan op het terrein wanneer de mannelijke bewoner een idee oppert. Ik wil graag een fan dag gaan organiseren, zegt hij. Ik val niet zo veel op, maar dat vind ik niet erg. De mannelijke bewoner legt uit dat hij liever anderen helpt, dan dat hij zichzelf op de kaart zet. Maar misschien is een fan dag wel een goed idee. Dan kunnen mensen vragen stellen en kan ik mezelf even voorop zetten. Brandon is benieuwd of er mensen zijn die naar de fan dag zullen komen. De vrouwelijke bewoonster geeft hem groot gelijk. Ik vind het een vet idee. De mannelijke bewoner wil zelfs een troon regelen die Adriaan en Jessie dan voor hem gaan tillen. Ik ga er gewoon op zitten. Wat vind jij van het plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 20:20

  Die fan dag en het idee er achter vindt ik echt heel erg leuk voor hem.
  Maar dat het op een troon moet en die gedragen moet worden dat gaat me veel te ver!
  En vind ik ook helemaal niet bij Brandon passen!
  Is dit de manier om de aandacht te krijgen, die kan hij zonder troon meer krijgen en ook meer waardering.
  Die troon zal alles wat hij heeft uitgewerkt te niet doen!
  Dus ik hoop dat hij die troon achterwege laat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *