Lotus is boos op Mike, omdat hij niet aan Valentijn doet

Lotus is boos op Mike, omdat hij niet aan Valentijn doet

Franny, Timothy en Lotus zitten in het huisje wanneer de vrouwelijke bewoonster vertelt boos te zijn op Mike. Wat dan?, vraagt Franny. Gewoon, antwoordt Lotus. Was dat vanmorgen ook al?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Komt dat omdat hij gisteren zei dat hij niks voor Valentijn ging doen? Timothy knikt en legt uit dat hij het ook al een vreemde situatie vond vanmorgen. Het licht ging aan en hij ging meteen uit bed. Lotus zucht en vertelt dat de mannelijke bewoner tegen Franny zei dat mensen echt iets moeten doen voor Valentijn in het geval ze in een relatie zitten. Maar tegen mij zei hij dat we echt niks hoeven te doen. Dus ik vertelde dat het prima is, maar hij dan ook niet moet verwachten dat ik de hele tijd bij hem lig. Ik voel me beledigd. Lotus haalt haar schouders op en vertelt dat het echt iets voor mannen is. Al pluk je een bloemetje. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *