Franny vraagt zich af hoe het zit tussen Gerrit en Shelley en praat hierover met Shelley

Franny vraagt zich af hoe het zit tussen Gerrit en Shelley en praat hierover met Shelley

Franny en Shelley zitten in de zon wanneer Gerrit ter sprake komt. Hoe zit het nou tussen jullie?, vraagt Franny nieuwsgierig. Goed, zegt Shelley. We zijn gewoon vrienden. Franny vraagt zich af hoe de mannelijke bewoner nog iets aan sporten doet nu het boksgala is geweest. Volgens mij niet, zegt de vrouwelijke bewoonster. Zijn buik zit er zo weer aan. Franny knikt en vertelt dat het zonde zou zijn als de mannelijke bewoner weer in zijn oude patroon valt. Ja, maar hij zal het zelf wel aanvoelen, zegt Shelley. Ik zie hem overdag eigenlijk nauwelijks. Volgens Franny is Gerrit veranderd sinds hij veel met Jens omgaat. Shelley knikt en legt uit dat de mannelijke bewoner zich snel aan anderen aanpast. Maar wie ben ik er om er wat van te zeggen, ik ben geen politie agent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *