Een Valentijns verassing voor Katie

Een Valentijns verassing voor Katie

Het is vandaag Valentijnsdag en daarom heeft Lotus besloten om Katie een beetje liefde te geven. De vrouwelijke bewoonster heeft geregeld dat het varken vandaag een massage krijgt van een professionele varkensmasseur. Bij binnenkomst wordt Daphne direct opgevangen door Lotus. In haar kielzog komt Katie ook al aangewandeld. De varkensmasseur begint meteen tegen het varkentje te praten. Wij komen jou een massage geven, wat dacht je daarvan?, vraagt ze en ze aait over de rug van het dier. Uiteindelijk lokken de bewoners Katie naar de silo. Daar nemen de bewoners en de varkensmasseur plaats in een kring. Katie wordt heerlijk gemasseerd en ze lijkt het enorm naar haar zin te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *