Christel en Hiske willen de stelletjes verassen

Christel en Hiske willen de stelletjes verassen

Hiske is bezig in de silo wanneer Christel aan komt lopen. Kan je even meelopen?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Hiske knikt en loopt met de vrouwelijke bewoonster mee naar buiten. Vanavond is het natuurlijk Valentijnsdag, zegt Christel wanneer de twee over het terrein lopen. Misschien kunnen we vanavond het eten serveren voor Mike en Lotus, Timothy en Franny en Gerrit en Shelley in de iglo. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze dan ook meteen promotie kunnen maken voor ‘Eten op woensdag’ en de Tiroler pakjes aan kunnen doen. Leuk, zegt Hiske. Heel leuk. Wat zouden de stelletjes van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *