Mike praat met Shelley over haar aandeel in Utopia 2

Mike praat met Shelley over haar aandeel in Utopia 2

Mike en Shelley zitten op een bankje wanneer de kubuswoning ter sprake komt. Jij kwam van de week naar me toe voor die kubuswoning, zegt de mannelijke bewoner. Maar dat moeten we wel financieren. Volgens de mannelijke bewoner is het belangrijk om naar de talenten van de bewoners te kijken. Bij jou is dat knippen. Heb je iets nodig om te kunnen knippen? Shelley knikt en legt uit dat ze het knippen weer op zich wil gaan nemen. Niet omdat ik er later nog iets mee wil, maar omdat ik weet dat het een vaardigheid is die ik hier goed kan gebruiken om geld te verdienen. Mike knikt en vertelt dat er dan wel een ruimte voor nodig is. Ik zat eraan te denken om een plekje boven in de silo te maken, zegt Shelley. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze graag een wand zou willen hebben, een stoel en een spiegel. Mike knikt en vertelt dat hij het idee heeft dat ze niet veel gehoord wordt. Ik denk dat ik vanavond wel even tijd heb. Knipsalon Shell is weer open! Shelley is blij om dit te worden. Wat lief, heel erg bedankt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *