Adriaan uit zijn frustraties over de groep bij Hiske

Adriaan uit zijn frustraties over de groep bij Hiske

Adriaan en Hiske staan op het terrein wanneer de groep ter sprake komt. Sommige mensen zijn de hele dag niets aan het doen, terwijl anderen de hele dag bezig zijn, zegt de mannelijke bewoner. Is dat nou normaal? Hiske begrijpt de mannelijke bewoner en vertelt dat er zeker mensen zijn die meer zouden kunnen doen. Maar wat verwacht je precies van de groep? Adriaan denkt na en vertelt dat hij niet iemand is die snel om hulp vraagt, maar het wel fijn zou vinden als mensen hem zouden steunen. Vanuit mijn kant zal ik je dan vaker te hulp schieten, zegt de vrouwelijke bewoonster. De mannelijke bewoner knikt. Ik vind het jammer dat er zo weinig initiatief komt van iedereen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *