De bewoners krijgen een work out van Carlos Lens

De bewoners krijgen een work out van Carlos Lens

De bewoners staan al een tijdje voor de poort te wachten, want vandaag komt Carlos Lens ze een work out geven. Net na het middaguur gaat de poort open en Carlos stapt het terrein op. Goedemiddag, zegt hij vrolijk. De personal trainer wordt meteen opgevangen door Lotus, Shelley en Merel. Ook de andere bewoners komen zich vervolgens voorstellen. Uiteindelijk vertrekt de groep richting het pleintje en beginnen ze aan de warming-up. Zo moeten de bewoners onder andere squatten en opdrukken. Zal Carlos Lens de bewoners flink afmatten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *