Enkele bewoners lijken plannen te hebben voor Valentijnsdag

Enkele bewoners lijken plannen te hebben voor Valentijnsdag

Het is vandaag Valentijnsdag en ook op het terrein lijkt dit niet ongestoord voorbij te gaan. Ik heb geen liefje, jij hebt er geen, zegt Brandon tegen Jessie. Maar we kunnen wel iets liefs doen. De mannelijke bewoner stelt voor om een bord voor Adriaans Ambachtelijke Bakkerij te maken. Jessie is meteen enthousiast. Ik ga er zo mee bezig, zegt hij. Aan de andere kant van het terrein lopen Gerrit en Jens. Gerrit wil een verrassing regelen voor Shelley. Zo wil hij onder andere een fles wijn voor vanavond en de mannelijke bewoner wil de Mongoolse tent omtoveren. Mooie blaadjes, mooie, gezellige, romantische dingetjes, adviseert Jens. Dit moet de suite van vanavond worden, legt Gerrit uit als de twee in de Mongoolse tent staan. Een romantisch nestje, reageert Jens. Wat zullen Adriaan en Shelley van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *