Gerrit en Jens snappen niks van het gedrag van Adriaan

Gerrit en Jens snappen niks van het gedrag van Adriaan

Jens en Gerrit zitten in de caravan en Adriaan is kastjes van de muur aan het halen. Dat gaat met redelijk veel kracht. De mannelijke bewoner gooit de kastdelen op de grond en Jessie en Gerrit kijken elkaar vragend aan. Die man haalt zich weer een keer iets in zijn hoofd, zegt Jens als Adriaan even weg is. In één keer moet die t*fus bende eruit. Jens vertelt dat de mannelijke bewoner even had kunnen overleggen. Hij is helemaal niet meer open voor woorden, legt de mannelijke bewoner uit. Daar is Gerrit mee eens. Bizar, zegt Jens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *