Adriaan, Jessie en Mike zijn druk bezig met het inpakken van de bestellingen

Adriaan, Jessie en Mike zijn druk bezig met het inpakken van de bestellingen

Jessie en Adriaan zijn druk bezig met het inpakken van de bestellingen. Mike brengt ondertussen de pakketjes richting de poort. Was Christel niet aan het meehelpen?, vraagt Jessie geïrriteerd. Oh, die is alweer gestopt. Die is twee keer heen en weer gelopen. Te zot voor woorden. Jessie vertelt dat Christel aan het roepen was voor de douche. Toen dacht ik: dat is raar, dat je naar de douche kijkt, gaat de mannelijke bewoner verder. Je was toch aan het meehelpen? Zullen er naast Mike nog bewoners gaan helpen met het sjouwen van pakketten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *