Adriaan is geïrriteerd door de troep die is achter gelaten

Jessie is al vroeg wakker en in de caravan loopt hij Adriaan tegen het lijf. De mannelijke bewoner is geïrriteerd en Jessie vraagt waarom. De afwas is niet gedaan, zegt Adriaan. En ik kom in de silo, een grote puinhoop tegen. Alle glazen nog op tafel. De mannelijke bewoner vertelt dat hij echt zijn best probeert te doen om Utopia 2 naar een hoger level te brengen. Ik word al acht maanden tegengehouden door de groep, legt hij uit. Ik vind het echt bar weinig. Jessie zegt dat het voor Adriaan vooral vervelend is, omdat hij eerst de spullen moet schoonmaken voordat hij aan de slag kan in de bakkerij. Zal Adriaan de groep confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *