Aanstaande vrijdag komen oud Utopia 1 bewoners Ruud en Rowena op bezoek!

Aanstaande vrijdag komen oud Utopia 1 bewoners Ruud en Rowena op bezoek!

Gerrit is afgelopen avond samen met Hiske en Shelley achter de laptop bezig. Een leuke aanvraag is binnengekomen voor Adriaan. Wanneer het drietal het mailtje opent om dit te delen met Adriaan reageren ze verbaasd. Ruud en Rowena komen zegt Gerrit enthousiast. Vrijdag om één uur voegt Gerrit eraan toe. Shelley wil het nieuws direct met Adriaan delen maar moet helaas nog even wachten. Adriaan is namelijk al vroeg naar bed gegaan omdat hij constant druk was met aanvragen voor zijn bakkerij. Het drietal leest rustig het e-mailtje verder en het blijkt dat de twee oud Utopia 1 bewoners langskomen om een stuk taart van Adriaan te komen ophalen. Wat zouden ze vinden van de veganistische taart?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *