Timothy wil zijn liefde uiten door een lied en benaderd Lotus voor hulp

Timothy wil zijn liefde uiten door een lied en benaderd Lotus voor hulp

Mike, Timothy en Lotus zitten afgelopen avond samen in hun huisje. Het drietal werkt hard aan een liedje voor Franny. Timothy, is al een lange tijd verliefd op Franny en wil dit graag uiten in een lied. Aangezien Lotus bekend staat als zangeres, vraagt Timothy of zij zijn tekst kan verwerken in een liedje. Hardop speelt Lotus vervolgens het nummer zoals Timothy die aan haar heeft gegeven en past deze aan waar nodig, zodat deze perfect in de maat valt. Timothy lijkt al heel enthousiast. Het mooiste aan jou, is de pijn die je deelt. En ik hou je vast, tot je hart weer stilt. Je tranen zijn zacht, want dat is wie je bent. Wat ben je toch mooi als je jezelf herkent zingt Lotus al spelende op haar gitaar. Wat zal Franny van het nummer vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *